Mary Kay en måndagskväll

Hej kära blogg, ja jag har varit lite frånvarande ett tag o måste bättra mig. Jag har mått jättebra så det blir så svårt o veta vad jag ska skriva om. Men jag kan alltid skriva om mitt liv o min positiva syn, så får det bli. Så kanske det blir lite om blodprover o annat som sker kontinuerligt. Sen kan du ju komma sämre dagar längre fram. Men hallå, vi är inte där nu. Man kan inte o ska inte gräma sig för vad som kan hända i framtiden. Nä, lev här o nu. Igår så hade jag en klasskompis från grundskolan hemma hos mig,Chatrin. Hon kom hem till mig för att guida mig o mina vänner i lite hudvård mm. Tyvärr så blev 2st sjuka så vi var bara 4 st. Men man det funkar jättebra med 4st också för då hinner den som håller i det att visa alla i lugn o ro. Riktigt trevligt o sitta en måndagskväll o ha lite hemma spa för ansiktet :) Vi sminkade av oss med rätt rengöring, återfuktade och smörjde in oss tillsammas med Mary Kay produkter. Skrattade o skämtade under tiden. I pausen bjöd jag på lite Te o laxsmörgås samt lite ost o kex. Se kollade vi in sminket o testade o klämde på allt. Tänk så trevligt man kan ha en måndag.
Ja, så klart blev det lite shopping också. Fast nu håll jag på att glömma, man får ju en värdinnegåva när man har sånt här party. Jag valde en peeling för läpparna och ett läppbalsam. Perfekt när torra luften o kylan kommer.
. Sen lite catch up! Monia har lagt in lite mörka slingor i håret. Monia har köpt en ny dux fåtölj till vardagsrummet. Extrarummet är tapetserat o klart ( dock ej inrett) Ja o en massa annat, men det spar jag till senare inägg. nu skall jag snart köra lite rengöring av ansiktet. Skönt o få bort sminket från ansiktet efter en dag. Jo, 80 sit ups om dagen i 4v ( någon dag har blivit utan det det ej funnits möjlighet) ingen läsk , inget godis eller fikabröd på 4v. Vin klarade jag mig utan i 3v. Kram där ute. MS