Delta eller vinna!

Självklart handlar det inte om att delta utan att vinna, klart vi vill vinna allt som är en tävling! kom inte o påstå annat. Delta, nä går man in i leken så vill man vinna . Får vi en sjukdom vill vi ju vinna över den med, vi vill ju inte bara delta med den!. Satsa alltid på vinst i första hand.
 
Det gjorde även jag ikväll när jag skulle lära 4 åriga Lovisa att spela Pentago. Hon ville ju så gärna spela o lära sig.
det handlar om att få 5 i rad av sin färg. Vi ruckade lite på reglerna o lät bli att snurra på plattorna för att det inte skulle vara för svårt för lillan. Men vilket liv i luckan det blev när jag la min svarta i hennes rad. Hon blev helt förstörd. Jag kan ju inte lära ut att det finns genvägar o fusk i livet. För det gör det inte. Bistra sanningen . Hårda skolan.  Det var ju en tävling;) Kolla in sötnosen hon ville gå och lägga sig direkt sen.... Lovisa i nya söta pyjamasen från Polarn o pyret med små rosa och orange bilar.
 
(
ja ja nu går det ingen nöd på lillan, jag tröstade henne med att hon skall både åka till badhuset i morgon och sen gå på bio o se nya Tingeling filmen med sin pappa. :)