Trevlig lördag och fundering kring provsvar!

En härlig lördag med start på restaurang varda nere på stan med alla barnen och Viktorias pojkvän. Det är inte ofta alla är samlade med tanke på jobb , skola mm. Men idag kunde vi luncha tillsammans allihopa. Angelo har redan flyttat hemifrån och Viktoria är på väg hon med. Ja stort sett har hon redan gjort det då hon bor hos sin pojkvän sen en tid tillbaka. Vi åker runt på visningar på helgerna då de letar bostadsrätt tillsammans. Så det är kul att samlas ibland. Wallenbergare intogs idag.
Sen blev det en tur för mig till frissan, utväxten måste fixas till ibland o lite klippning. Denna gång lämnade jag salongen med stora lockar i håret. Hoppas jag själv kan få till så fina lockar när jag ska göra mig i ordning. Lite nya hårprodukter införskaffades på salongen idag med.
Sen den stora frågan? fick brev på posten om att det skall tas nya blodprover v.8. Ingen förklaring ? Gissar på att det inte var bra denna gången heller och de vill kolla en extra gång innan beslut fattas inför framtida medicinering . Så gick det till förra gången. Prover tätt inpå, fast då ringde sköterskan o förklarade varför några dagar senare. Kanske hon ringer nästa vecka? Kan inte komma på varför jag ska ta nya prover så fort igen annars. ja ja, Då är jag illa fall snygg i håret när proverna skall tas. Kram på er.