Student närmar sig!

På torsdag är det dags, älskade Viktoria tar studenten. Det är tur det är 6 år till nästa sen.  Det skall fixas hår o naglar o ögonfransar. Klänningar har inhandlas 3st.  Ja, till student tjejen . Det är tur att det är en son sen om 6 år lite billigare med pojkar.  
Men vad gör man inte för sina barn, man vill att det skall vara deras dag o allt ska få va som dom vill ha det.  maten är beställd, pynt inhandlat( present klar) . Vi kommer fira studenten hos hennes far som bor mitt i stan. Lite tråkigt att jag inte får pynta o göra fint i trädgården men Viktorias dag så hon får välja. Vi gjorde samma sak för Sonen när han gick ut för 2 år sedan. 
 
 
Nedan en bild på dottern från studentfotograferingen o mösspåtagningen.
 
Mina ben har värkt mycket på sista tiden men det struntar jag i, jag tänker gå i högklackat på studentdagen i alla fall. Det hjälper inte o ligga,sitta eller så. Då kan man lika gärna köra på som vanligt.  Har hjälp att 2 st treo lindrar bensmärtan. Har jag  ben tänker jag använda dom så länge jag kan.  Smärtan är nervsmärta o kommer komma vare sig jag är still eller inte. 
 
Jag upptäcker mer o mer konstiga saker med min sjukdom men konstaterar att ok då är det så. tänk vad kan du göra istället för vad kan du inte göra. Sjukdomen är där, den kommer aldrig att försvinna. man får hitta sin väg o sitt sätt.  
Jag har tappat finessen när jag lagar mat får inte till finkänslan riktigt. Men va F-n man kan inte vara bra på allt!