Bodrum!

Tidigt i morgonbitti så går flyget från Arlanda, allt är packat o klart. Rebifs kylväska med medicinen får plats i en vit fräsch handväska. Intyg från doktorn i form av ett plastkort, orginalförpackning till medicinen samt mail från flygbolaget att det är ok med kylklampar. Nu har jag väl ändå tänkt på allt, hoppas allt flyter på och inget strular. 
 
Lite läskigt är det med semester o utlandsresa, förra året efter hemkomsten blev jag halt o yr. Jag hade fått MS. Förknippar värmen, ledighet och korta kjolar med mina minnen från förra året. Helt ovetandes om vad som hänt min kropp.  Nu är det så här och jag har mina bromsmediciner. Det finns människor som är sjuka och där ingen medicin i världen kan hjälpa.  Jag är glad att jag har bromssprutor, sen vet jag inte om de har någon positiv effekt än. För tidigt att säga. Ny magnetröntgen är planerad i augusti.  Då vet man mer, har jag fler prickar än i fjol, hur många. 
 
Nu tänker vi inte mer på det, inget man kan påverka än att ta sin ordinerade spruta. Nä nu tar vi semester med sol o bad och njuter av familjen. 
Det två äldsta barnen är hemma då de jobbar men de två yngsta är med.
 
Resan går mot Bodrum, I Turkiet en vecka all inklusive .  Jag tänker gå på stranden och vid poolen med mina blåmärken på mage o lår( utav sprutorna) och jag bryr mig inte ett dugg om det.  Det är så jag ser ut o jag är glad i mina sprutor. Utan dom vet  jag inte hur jag hade mått.  Var glad o stolt för hur du är o ser ut det finns bara en av dig.  Ingen är perfekt . 
 
Tittar någon på dig så sträck dig ännu mer o le åt dom,  var stolt över dig själv. 
Hoppas jag kan blogga lite från Turkiet. 
 
Kram alla underbara. 
 
Kanske lite mer färg på denna blekfisen om en vecka;)